Top 10 herfst- en winterproducten 2020

De herfst is al een tijdje bezig. Officieel begint de herfst op 22 september en eindigt die op 21 december. Dan is het weer winter. Dat duurt dan weer tot 20 maart. Voor de meeste mensen geldt dat de herfst en de winter niet de leukste maanden van het jaar zijn. Het is sneller donker, je hebt voor je gevoel minder energie en het is ook nog eens koud. Je zult je dus goed moeten aankleden wanneer je naar buiten gaat. Hoe kom je deze twee seizoenen nou goed door? Er zijn allerlei tips en tricks te verzinnen die het je leven makkelijker maken. Wij maken in deze blog een overzichtje van de door ons samengestelde top 10 producten, die ervoor zorgen dat jij prettig de herfst en winter van 2020 doorkomt. We beginnen meteen maar bij nummer 10!

Nummer 10: een kersttrui

Al sinds jaren is de kersttrui niet meer weg te denken aan tafel bij het kerstdiner met familie en vrienden. Elk jaar komen er nieuwe kersttruien op de markt. De ene is gekker dan de ander, en er is altijd één vriend die de meest foute kersttrui draagt. Of de kersttrui zijn beste tijd inmiddels gehad heeft? Wij denken dat een kersttrui tijdloos is, en altijd zijn populariteit zal behouden.

Nummer 9: een regenponcho

De herfst staat niet bekend om zijn mooie weer. Vaak regent het meer dan in andere seizoenen en mensen balen ervan dat de zomer natuurlijk weer voorbij is. Het is dus tijd dat mensen omschakelen. Ondanks dat het in de zomer natuurlijk ook wel eens regent, is de aankoop van een regenponcho een verstandige keuze. Een regenponcho zorgt er namelijk voor dat jij op een normale manier op je werk of afspraak aankomt. Dit voorkomt frustraties en urenlang een natte broek of shirt. Denk niet te veel na over de aankoop van een regenponcho. Het kost je misschien een tientje, maar de meeste regenponcho´s gaan lang mee en daardoor is dat tientje het zeker waard!

Nummer 8: een supergrote puzzel

Veel mensen die denken aan puzzelen denken aan oude vrouwtjes of mannetjes in een verzorgingstehuis. Het stoffige imago van puzzelen is echter helemaal verledentijd. We bevinden ons in een druk leventje en puzzelen kost nou eenmaal veel tijd. Vooral als je een supergrote puzzel hebt met meer dan 1000 stukjes. Sinds de coronacrisis en intelligente lockdown hebben veel mensen ineens weer tijd gekregen om te puzzelen. Binnen de kortste keren waren puzzels overal uitverkocht. Het suffe imago is sindsdien snel verdwenen. Wil je nog snel een puzzel bemachtigen, dan moet je snel zijn. Met de kerst voor de deur zijn er meer kapers op de kust.

Nummer 7: een tafelgrill

Ondanks het grillige weer in de herfst en de winter is een tafelgrill een aankoop voor de langere termijn. Of je nou student bent of je hebt een gezin, een tafelgrill is net als een gourmetstel een leuk en betaalbaar ding. Het zorgt voor gezelligheid in huis, doordat je met je hele vriendengroep of gezin lekker kan eten. Een simpele tafelgrill kost helemaal niet veel geld, en bovendien berg je hem zo weer op, zodat je hem volgend jaar weer kunt gebruiken.

Nummer 6: een elektrische deken

Een ode aan de elektrische deken. Volgens ons kan de elektrische deken niet genoeg belicht worden. De uitvinder van de elektrische deken verdient volgens Shopping Point de nobelprijs voor de uitvinding van de eeuw. Niets is zo verschrikkelijk om in een ijskoud bed te moeten gaan liggen. Voor mensen met een relatie is het nog veel erger. Je partner wil nog wel eens de moeite nemen om alle dekens naar zich toe te trekken. Daar lig je dan vervolgens, wakker geworden als een ijsblokje. Zie het dan nog maar eens warm te krijgen. Een elektrische deken biedt de oplossing. Vijf minuten voordat je naar bed gaat zet je de deken alvast even aan. Hij warmt binnen no time op en daardoor stap je in een heerlijk opgewarmd bedje. Er bestaat bijna geen beter gevoel dan dat. Bovendien zijn elektrische dekens verkrijgbaar in allerlei maten. Er bestaan eenpersoons elektrische dekens, maar ook elektrische dekens voor tweepersoonsbedden. Voor de koude wintermaanden doe je er goed aan om eentje in huis te hebben.

Nummer 5: een kerstboom

Sinds de COVID-19 Nederland heeft bereikt, zijn veel mensen niet op vakantie gegaan. Veel gebieden in het buitenland kleuren oranje en rood. Daardoor hebben veel mensen geld over, en besteden het liever aan leuke dingen voor in en het rond het huis. Een kerstboom past in dat plaatje. Die oude kunstkerstboom die je al jaren gebruikt is nu aan vervanging toe. Juist nu wil je jouw huisje of kamer eens vrolijk en gezellig maken. Ook door de extra regels van de overheid zit er bijna niets anders op dan thuis blijven. Welke kerstboom ook bij je past, er zijn talloze bomen te koop op verschillende webshops zoals bol.com. Neem er eens een kijkje, want voordat je het weet zijn de kerstbomen op. Zie je door de bomen het bos niet meer? Vul dan je specifieke wensen in, zodat alleen de beste bomen worden weergegeven.

Nummer 4: een doorzichtige paraplu

Oké, we weten allemaal dat bijna niemand van regen houdt. Niks aan te doen. Maar het kan ook best vervelend zijn dat door jouw paraplu je vrienden of bekenden zomaar voorbij loopt, zonder dat je diegene zag. Je donkere paraplu zat voor je gezichtsveld. Zonde, want je had zo graag een praatje met diegene willen maken. Een beetje kletsen over het slechte weer is bijvoorbeeld één van de populairste gespreksonderwerpen van alle tijden. Een ander wil het liefst door iedereen de hele dag gezien worden. Wat is er nou mooier dan dat daar een oplossing voor is. Een transparante paraplu, ook wel doorzichtige paraplu genoemd is zoals de naam het doet vermoeden doorzichtig. Hierdoor blijf jij goed droog voor regenbuien, en kun je nog steeds goed om je heen kijken en gezien worden door anderen. Eigenlijk is de doorzichtige paraplu een erg populaire en modieus product. Niet voor niets dat deze doorzichtige paraplu zo enorm populair is.

Nummer 3: een elektrische kachel

Alweer een artikel om warm te blijven in deze barre tijden. Mensen die in oude huizen of appartementen wonen zullen dit gevoel wel kennen. Je hebt het idee dat het altijd wel tocht. Door de kleinste kiertjes en naadjes komt ijskoude lucht naar binnen. Veel studenten zullen dit probleem waarschijnlijk ook wel ondervinden. Het is verschrikkelijk en je huisbaas doet niet veel moeite om het pand eindelijk eens écht eens op te knappen. Knap vervelend, want jij zit met het probleem. Een elektrische kachel lost misschien niet de oorzaak op, maar het helpt je wel even deze moeilijke periode door. De meeste elektrische kachels zijn niet zo duur om aan te schaffen. Vaak vind je al elektrische kachels voor een paar tientjes op verschillende webwinkels. Kijk wel uit, want elektrische kachels verbruiken over het algemeen veel energie. Misschien dat je huisbaas dan zich wel bedenkt en het probleem aanpakt.

Nummer 2: een stormparaplu

Sinds al heel wat jaartjes is de stormparaplu met een stormachtige ontwikkeling bezig. Inmiddels bestaan veel verschillende soorten en maten stormparaplu’s. Eigenlijk is een stormparaplu een ontzettend slimme aankoop. Veel van deze paraplu’s zijn enorm sterk door het slimme materiaalgebruik. Zo wordt er bijvoorbeeld glassfiber gebruikt in plaats van ijzer, waardoor het frame niet aan roest onderhevig is. Waar andere paraplu’s een relatief korte levensduur hebben, is de levensduur van stormparaplu’s vaak het dubbele of meer. Stormparaplu’s zijn echter niet veel duurder dan normale paraplu’s. Ook deze herfst is dit een ontzettend goede aankoop. Wees er dus snel bij en bestel een stormparaplu voor een paar tientjes bij paraplu-point.nl.

Nummer 1: een infrarood thermometer

We zitten er nog middenin. De coronacrisis. Wie vorig jaar rond deze tijd had gezegd dat de uitbraak van een nieuw virus Nederland en de rest van de wereld zou beheersen zou voor gek zijn verklaard. Maar het onwaarschijnlijke is gebeurd. Wat je allemaal kunt doen om gezond te blijven is ongeveer wel bekend. Het dragen van een mondkapje wordt door veel mensen en overheden aangeraden. Ook het laten doen van een coronatest zorgt ervoor dat je snel kunt achterhalen of je besmet bent met COVID-19. Maar ook zonder coronatest kun je je lichamelijke gesteldheid in de gaten houden. Door je temperatuur regelmatig te meten, kom je erachter of je koorts of een lichte verhoging hebt. Hierdoor kun je een eventuele besmetting iets sneller opsporen en voorkomen. Temperatuurmeters waren sinds maart niet aan te slepen, en veel Nederlanders en Belgen kochten er eentje. Een goede thermometer beschikt over een infrarood meter. Deze infrarood meter kan de temperatuur van het voorhoofd meten, maar ook in het oor. Dit doe je simpelweg door het kapje van de voorkant af te halen. Vervolgens is de infrarood thermometer eenvoudig in het oor te stoppen. Veel online webshops zoals bol.com verkopen deze thermometers.

Wij van Shopping Point vinden dat de gezondheid van mensen op nummer één staat. Daarom hebben we de infrarood thermometer ook op nummer één gezet in dit lijstje.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen voor Shopping Point, laat dan een reactie achter of neem contact met ons op. We zitten de hele dag klaar om jouw vragen te beantwoorden!

  Eefje de Jong     16-10-2020 17:48
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866