De beste stormparaplu van 2021 die bestand is tegen stormen en windstoten

De herfst ligt alweer een tijdje achter ons. Inmiddels heeft de winter zijn intreden gedaan, maar toch hebben we nog steeds veel te maken met regenbuien van formaat. Waar we toch liever sneeuw in plaats van regen hadden gezien moeten we er toch maar mee dealen. Het is niet anders. Vaak zien we dat regenbuien ook heftiger worden. Zo veranderen regenbuien vaak in kleine stormen of zelfs heftige stormen. Hoe mooi zou het zijn dat jij hier zo weinig mogelijk last van hebt. Wij van Paraplu-point.nl zijn hier wel op voorbereid. Wij hebben namelijk prachtige stormparaplu’s voor jou op voorraad liggen. Klaar om vandaag nog de deur uit te gaan, zodat jij morgen zonder zorgen door een storm heen kunt lopen. In deze blog neem ik je mee in welke stormparaplu’s wij voor jou in de aanbieding hebben. De allerbeste stormparaplu’s worden hier besproken.

De STORMini stormparaplu

De STORMini stormparaplu is één van de populairste stormparaplu’s op de markt. Waarom is deze stormparaplu zo populair onder het winkelende publiek? Dat deze STORMini stormparaplu zo populair is, komt onder andere door het kleine formaat van de stormparaplu. Hierdoor is de paraplu eenvoudig mee te nemen naar belangrijke afspraken of op reis. De STORMini stormparaplu heeft nog een andere belangrijke eigenschap. De stormparaplu kan namelijk windsnelheden aan tot wel 80 kilometer per uur. Dit is ondenkbaar bij een normale paraplu, maar voor de STORMini is dit gewoon zijn werk. De STORMini stormparaplu is bij ons verkrijgbaar in de kleuren rood, wit, blauw en zwart.

De STORMaxi stormparaplu

De STORMaxi stormparaplu is vergelijkbaar met de voorgaande STORMini paraplu. Het verschil zit hem in twee dingen. De STORMaxi is ten eerste langer en daardoor ook wat sterker. De STORMaxi stormparaplu is namelijk bestand tegen 100 kilometer per uur. Het komt vrij zelden voor dat je door een storm loopt die windkrachten heeft tot wel 100 kilometer per uur, maat toch! Deze paraplu is dus wel degelijk sterker dan de STORMini. De STORMaxi stormparaplu is bij ons verkrijgbaar in het zwart met ieder verschillende kleuren frames. De paraplu kan worden besteld met een frame in de kleur oranje, blauw, geel of paars.

De STORMaxi aerodynamische stormparaplu

Eigenlijk is de STORMaxi aerodynamische stormparaplu nauw verwant met de voorgaande stormparaplu. Het verschil zit hem in het uiterlijk. Deze stormparaplu is namelijk aerodynamisch en verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, zilver, wit en grijs.

Een ruime keuze aan stormparaplu’s voor de beste prijzen

Bij Shopping Point en bij Paraplu-point.nl bent u verzekerd van een ruim assortiment stormparaplu’s voor goede prijzen. Wij van Paraplu-point.nl hebben kennis en verstand van paraplu’s. Bestel uw favoriete stormparaplu voor 18.00 uur ’s avonds, en ontvang hem de volgende dag in huis. Bij Paraplu-point.nl doen we niet moeilijk over retourneren. Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u uw product gratis retour sturen. Wij doen niet moeilijk, en gaan alleen voor écht tevreden klanten. Bekijk ook eens onze andere webshops. Bij al onze webshops geldt dat wij de kennis en deskundigheid in huis hebben. Advies nodig voor u een aankoop doet? Bel onze klantenservice of stuur ons een mail met uw vraag. Wij reageren binnen 24 uur op uw vraag of opmerking!
  William Altenburg     09-01-2021 10:00
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866