Paraplu-point.nl


Paraplu-point.nl is onderdeel van het bedrijf Shopping Point. Shopping Point is opgericht in 2020, en is gevestigd in Joure. Wij van Shopping Point hebben als doel klanten niet alleen tevreden te stellen, maar daadwerkelijk blij te maken met een bestelling bij één van onze webwinkels. Bij iedere bestelling, klein of groot doen we ons uiterste best klantverwachtingen te overtreffen. Door productkennis en het specialisme zijn we in staat klanten een goed advies te geven wanneer zij hiernaar verlangen. Hieronder staan de belangrijkste kernwaarden van Shopping Point.

1. Specialisme op nummer één!

Wij van Shopping Point willen specialisme uitstralen in alles wat wij doen. Wij vinden het belangrijk dat wanneer een klant advies nodig heeft, hij/zij dat ook krijgt. Iedere dag doen we extra kennis op over alle producten die we verkopen. Daarnaast nemen we écht de tijd voor al onze klanten, waardoor klanten de communicatie als persoonlijk en prettig ervaren.

2. Alle producten uit eigen voorraad geleverd

In een wereld waar veel dropshipping webwinkels als paddenstoelen uit de grond schieten, geloven wij in de klassieke manier van online verkopen. Om onze beloftes waar te kunnen maken, geloven we dat we vanuit eigen voorraad moeten leveren. Daardoor kunnen we een snellere en preciezere levertijd beloven. We zijn immers niet afhankelijk van een extern bedrijf. Ook weten we hierdoor precies wat voor kwaliteit producten we verkopen, en dat voorkomt teleurstellingen bij onze klanten.

3. Service en nazorg

Nadat een bestelling is afgerond kan het zo zijn dat klanten blijven zitten met vragen over het product of de bestelling die zij hebben geplaatst. Dit kunnen kleine of grote vragen zijn. Voor ons is een bestelling pas écht afgerond wannneer de klant dit zo ervaart. Wanneer vragen of klachten ontstaan, dan zitten we klaar om u daarmee te helpen. Twijfel vooral niet, en bel of mail ons. Vervolgens gaan we met u in overleg en kijken we wat een gepaste oplossing voor u is.
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866