De herfst staat voor de deur

Bijna iedereen kijkt er weer als een berg tegenop wanneer de zomer op zijn einde loopt. Mensen komen terug van de luxe vakantieoorden, kinderen moeten weer naar school of gaan weer studeren. De hoop die veel mensen hebben is dat er stiekem nog een lange nazomer komt, zodat we in ieder geval nog lekker buiten kunnen blijven zitten. In Nederland kun je daar eigenlijk nooit van op aan. En juist nu, nog midden in de coronacrisis zou het toch fantastisch zijn dat we buiten onze vrienden en vriendinnen kunnen ontvangen. Daardoor lijkt de kans op besmetting kleiner. Wat nou als we met z’n allen weer in een veel te kleine ruimte zitten, met slechte ventilatie. Daar zit niemand op te wachten. En hoe maak je jouw herfst nou wat leuker in deze dagen dat het allemaal wat somberder is dan normaal. Hieronder een aantal tips om jouw herfst een kickstart te geven met een simpel product als een regenscherm.

‘JE MOET ZELF DE SLINGERS OPHANGEN’

Je kent slogan wel. ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’. Dat is nou precies wat jij doet met de herfst. Zorg voor wat vrolijke kleuren, en je zult zien dat je gemoedstoestand erop vooruitgaat. Zorg voor een kleurrijke paraplu, of een paraplu met een leuke vorm. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten design paraplu’s ontworpen. Je hoeft echt niet meer onder die grijsgrauwe paraplu te lopen, die een jaar lang heeft liggen te schimmelen op een donker plekje. Follow your heart!

WAT TE DOEN IN DE HERFST MET CORONA?

En oh ja, misschien wel even leuk om te benoemen wat je allemaal kunt doen in de herfst. Want nog steeds hangen met de slingers op. Er zijn talloze leuke dingen op te doen in de herfst. Het ligt er vaak aan met wie je een activiteit wilt ondernemen. In deze blog gaan we er even vanuit dat jij iets wilt ondernemen met je vrienden of vriendinnen of partner. Om de nodige anderhalve meter afstand te behouden, moeten we qua activiteiten selectief zijn. Ga een lekker stuk wandelen in een bosrijk gebied. De natuur veranderd in een sneltreinvaart wanneer de bladeren vallen. Doe een survivalrun, en daag je vrienden uit wie als eerste ongeschonden te eindstreep haalt. En wat dacht je van bubbelvoetbal? Eigenlijk is de bubbel een ultiem mondkapje. Ook lasergamen en paintballen zijn geheel coronaproof.

DATEN MET CORONA

Naast de activiteiten met vrienden of vriendinnen vraag je je misschien af, of je er nog wel verstandig aan doet om te daten tijdens de coronacrisis. Die beslissing kan eigenlijk alleen jijzelf nemen. Ben je echt een dater? Date jij bijvoorbeeld meerdere keren per maand, en is daten een uit de hand gelopen hobby geworden? Routinematig? Nou, dan is dat misschien niet zo handig meer. Of in ieder geval op gepaste afstand. Maar date je niet zo vaak, en ben je toch opzoek naar de liefde, dan moet je dat niet aan je neus voorbij laten gaan. Iedereen heeft tenslotte liefde nodig in deze tijden. Wanneer jij al een tijdje met iemand date, en die date dreigt toch abrupt in het water te vallen tijdens de herfst, dan kun je iemand verrassen en een hartvormige paraplu kopen. Deze paraplu heeft de vorm van een hart, wat jouw liefde toont voor die ander.

Ben je benieuwd naar welke leuke en unieke soorten paraplu’s er verkocht worden bij paraplu-point.nl? Neem een kijkje in het assortiment. Bij vragen kunt u altijd bellen naar één van onze specialisten die voor u klaar zit. Bel gerust naar 0611995220 op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 
  William Altenburg     03-09-2020 02:27
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866