ESPN paraplu bestellen? Waar doe je dat?

Sinds een paar weken zend Fox Sports een nieuwe tv-commercial uit over hun nieuwe naam. Fox Sports gaat namelijk de naam veranderen van hun zender. Fox Sports gaat voortaan verder onder de naam ESPN. ESPN betekent Entertainment and Sports Programming Network. ESPN is een Amerikaanse zender die 24 uur per dag Sport uitzend. Wist je dat ESPN voor 80% onderdeel is van The Walt Disney Company? Genoeg over het bedrijf ESPN. Jij bent waarschijnlijk opzoek naar een webshop waar je een ESPN paraplu kan kopen.

ESPN paraplu commercial van Fox Sports

In de commercial van ESPN of Fox Sports is te zien dat Ronald de Boer trots mededeelt dat hij tienduizend rode ESPN paraplu’s heeft laten drukken. Kenneth Perez, Milan van Dongen, Mario Been en Kees Kwakman kijken het met argusogen aan. Wat Ronald fout deed, is dat hij niet ESPN op de rode paraplu’s heeft laten drukken, maar EPSN. Snel klapt Ronald de rode paraplu weer in en doet hem terug in de doos. Vervolgens staan Kenneth Perez, Ronald de Boer en Milan van Dongen verslag te geven vanuit de Rotterdamse Kuip. Het regent pijpenstelen en de drie worden kleddernat. Op dat moment zegt Ronald tegen Kenneth dat het wel jammer is van die paraplu’s. Kenneth en Milan zeggen maar niets. Ze kijken nogal chagrijnig te andere kant op.

Waar kan ik een ESPN paraplu online bestellen?

De enige échte manier op een ESPN paraplu te krijgen is door je aan te melden bij ESPN op de website van Fox Sports. 10 ESPN paraplu’s worden verloot onder diegenen die zich aan hebben gemeld. Heb jij je al aangemeld bij Fox Sports? Dan hoef jij je niet nogmaals aan te melden bij ESPN. Dit gaat namelijk automatisch. Om kans te maken op de fantastisch leuke paraplu van ESPN moet je een formulier invullen. Dit formulier is te vinden op de website van ESPN.

Zelf een paraplu of meerdere paraplu’s bedrukken?

Wil je nou zelf paraplu’s bedrukken voor een goede prijs? Dat kan bij Paraplu-point.nl. Naast ons normale assortiment paraplu’s, zijn wij ook in staat om voor jou paraplu’s te bedrukken met je favoriete opdruk. Doe eens gek, en zet je eigen logo op de paraplu of een naam van jezelf of je beste vriend of vriendin. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het wel bedrukken op een paraplu. Hoe je dit doet? Neem contact op met onze klantenservice. Dit doe je door het contactformulier op onze website in te vullen, met jouw aanvraag voor een bedrukte paraplu of meerdere paraplu’s. Vervolgens stuurt één van onze medewerkers een offerte naar je, met de prijs.

Ben je benieuwd naar ons assortiment paraplu’s? Kijk snel op onze website. We verkopen de beste paraplu’s voor goede prijzen. Wil je een paraplu kopen, of ben je opzoek bent naar een stormparaplu of een rode paraplu, wij hebben het op voorraad. Voor 18.00 besteld, is vandaag verzonden. Wij van Paraplu-point.nl zijn gespecialiseerd in paraplu’s en regenkleding voor kinderen en volwassenen. Wij weten alles over onze producten, dus stel je vraag aan één van onze medewerkers die van 9.00 tot 17.00 uur voor je klaar zitten je te helpen.
  Eefje de Jong     28-12-2020 21:00
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866