Paraplu met boerderijdieren

Koeien, varkens, kippen en schapen. Wat hebben deze dieren met elkaar overeen? Inderdaad. Het zijn allemaal boerderijdieren. De koe die staat de grazen in de wei. Daarnaast geeft de koe melk, zodat wij kunnen genieten van allerlei producten zoals melk, yoghurt, kaas en ga zo maar door. De kip is een vogelsoort, en loopt het liefst de hele dag rond, en zoekt naar eten. Naast het eten broed de kip op zijn eieren. De kip zorgt ervoor dat wij kunnen genieten van een gekookt of gebakken eitje. Het varken ploetert het liefst de hele dag in de modder. Niets lekkerder dan de hele dag luieren en eten. Varkens zijn alleseters, waardoor ze ook echt bijna alles lekker vinden. Nadat een varken een lang en goed leven heeft gehad, zorgt het voor vlees. Daardoor kunnen wij genieten van een eerlijk stuk vlees zoals ham, karbonade of spek. Schapen zijn échte kuddedieren. Mensen gebruiken wel eens de term ‘schaapjesgedrag’. Een schaap zal nooit uit de kudde weggaan. Het leven in een kudde is voor een schaap het enige redmiddel om te overleven voor wolven en andere roofdieren. Schapen worden veel gebruikt om te grazen. In bermen en andere stukken gras worden ze door de herder neergezet. Na enige tijd worden de schapen verplaatst naar andere plaatsen, om vervolgens daar weer enige tijd te grazen. Wist je bijvoorbeeld dat een schaap alleen kort gras kan eten? Een boer kiest er vaak voor om eerst zijn koeien in een weiland te zetten, en daarna zijn schapen. Koeien kunnen namelijk met hun tong het gras pakken en afscheuren. Vaak blijft door dit afscheuren nog gras over, wat de koe niet meer goed kan pakken. Schapen kunnen hier wel goed bij, en daarom zijn schapen ook ontzettend nuttige dieren voor op een boerderij. Schapen zorgen onder andere voor wol, waardoor wij kunnen genieten van warme kleren zoals jassen, sokken en mutsen.


Esschert Design heeft ervoor gekozen om al deze nuttige boerderijdieren om paraplu’s te zetten, zodat wij een mooie paraplu kopen. De paraplu is namelijk ook ontzettend nuttig. Naast de nut van de paraplu vinden mensen het ook erg belangrijk dat het er mooi uitziet door een design of print.

Paraplu met koe

Bent u opzoek naar een koeienparaplu? Misschien bent u wel van deze prachtige dieren. Koeien zijn ontzettend lieve dieren. Veel mensen houden ervan om te knuffelen met een koe. Daarom zijn is deze paraplu met koe ook zo ontzettend populair onder het winkelend publiek. De Esschert Design kinderparaplu is zo ontworpen dat alle mooie kleuren erin terug komen. Het groene handvat heeft de kleur van de wei. De blauwe lucht tekent de prachtige omgeving waarin een koe mag vertoeven. En natuurlijk staat de koe er zelf op afgebeeld met zijn nieuwsgierige snuit, gevlekte vacht en grote gespitste oren. Een écht hebbeding voor menig dierenliefhebber.

Paraplu met varken

Geen fan van koeien, maar wel van varkens? De varkensparaplu is misschien geschikter voor jou of je kind. Deze kinderparaplu met varken van Esschert Design is zo ontworpen dat op het doek een biggetje staat afgebeeld. Misschien bent u zelf wel een type dat het liefst de hele dag in de tuin of modder ploetert, net als het varkentje. Of misschien is uw kind wel een kleine smeerpoets en komt altijd als een varkentje terug wanneer hij/zij heeft gespeeld met vriendjes of vriendinnetjes. Is dat het geval, dan past deze paraplu met varken goed bij u of uw kind. Op de paraplu staat een groene wei afgebeeld. In deze groene wei loopt het varkentje lekker vrij rond. Écht een plaatje om bij weg te smelten.

Paraplu met kippen

Kippen zijn bijzondere beestjes in veel opzichten. Heb je ooit geweten dat kippen oorspronkelijk leven in bossen? Misschien ken je die uitdrukking ‘met de kippen op stok’ wel. Als het nacht wordt gaan kippen die leven in bossen hoog in bomen zitten. Hierdoor beschermen ze zichzelf tegen rovers zoals wolven en andere dieren. Toen mensen kippen gingen houden merkten ze dat kippen het liefst ’s nachts op een stokje gingen zitten. Daardoor hebben kippenhokken meestal een stok. En je zou het niet meteen denken, maar een kip is ver verwant van het grootste roofdier dat ooit op deze aarde heeft geleefd. De dinosaurus rex. Tyrannosaurus rex om precies te zijn. Voor een kip hoef je echter niet bang te zijn. Een kip richt weinig schade aan. Verder is opvallend dat een kip meer kleuren kan waarnemen dan mensen, ondanks de ontzettend kleine oogballetjes. Nou ja, genoeg over kippen. We weten inmiddels al aardig wat over deze beestjes. Dat kippen best bijzonder zijn, dat weet Esschert Design inmiddels ook al. Daarom hebben ze er hoogstwaarschijnlijk voor gekozen om paraplu’s te maken met een kip erop afgebeeld. Zorg ervoor dat jij ‘haantje de voorste’ bent, want voordat je het weet zijn ze uitverkocht.

Paraplu met schapen

Ben jij een type persoon dat met de menigte meegaat. Go with the flow? Ben je hier helemaal zat van? Je hoeft niet persé een saai leven te lijden wat iedereen doet. Wees een beetje apart. Kies ervoor om het ‘zwarte schaap’ te zijn. Hier is niets mis mee. Jij trekt je plan en bent onderscheidend. Misschien is deze paraplu met schapen wel iets voor jouw. Op deze paraplu met schapen erop, ben jij het heertje of vrouwtje. Niet alleen is deze paraplu natuurlijk veel leuker dan een saaie zwarte of grijze paraplu, ook zorg je voor een glimlach op iemand anders zijn/haar gezicht. Mooi meegenomen. Maar pas op! Voordat je het weet wil iedereen deze paraplu met schapen hebben, want wanneer één schaap over de dam is dan volgt de rest.

Benieuwd naar alle soorten dierenparaplu’s of kinderparaplu's of zit jouw favoriete dier er niet direct bij? Neem dan gewoon een kijkje in het assortiment van de webshop, zodat jij jouw favoriete paraplu scoort. Wanneer je je bestelling voor 16.00 uur (op werkdagen) doet, dan ontvang je hem de volgende dag al in huis. Wist je dat je ook gratis je product retour kunt sturen? Geen enkel probleem.
 
  William Altenburg     18-09-2020 17:53
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866