Paraplu-point.nl heeft een nieuw uiterlijk

Paraplu-point.nl is zoals u misschien al wist onderdeel van Shopping Point. Sinds Paraplu-point.nl is opgericht hebben we een aantal verschillende stijlen gehad als webshop. Allereerst hadden we voor Paraplu-point.nl een logo wat bestond uit tekst. Dat zag er nog niet professioneel genoeg uit. Daarom hebben we er werk van gemaakt, door een logo te maken waar een paar belangrijke punten in terugkomen.

Het logo van Paraplu-point.nl uitgelegd

Het logo van Paraplu-point.nl is geheel in de kleuren van onze website. Het groen blauwe uiterlijk past goed bij de producten die we verkopen. De reden dat voor deze kleur is gekozen, is omdat een klassiek blauwe kleur eigenlijk al door veel paraplu webshops wordt gebruikt. Écht onderscheidend zijn betekent ook iets anders doen dan concurrenten. Door groen blauw te combineren met oranje hebben we een geheel unieke kleurencombinatie die men weinig ziet op het internet. Een rond logo is verder een bewuste keuze. Door te kiezen voor een rond logo is het logo eenvoudig te gebruiken voor verschillende platformen zoals Facebook, Instagram en andere kanalen. Het streepje gevolgd door Point (-POINT) is het kenmerk voor het bedrijf Shopping-point.nl. Op Shopping-point.nl zullen in de toekomst alle producten van onze verschillende webwinkels samenkomen. Dit concept wordt door relatief veel webwinkels gebruikt. Coolblue is daarvan het ultieme voorbeeld. Zij zijn vroeger begonnen met specialistische webwinkels die samen zijn gekomen in Coolblue. Nog steeds is Coolblue bezig met kleinere webwinkels waar speciale productgroepen worden verkocht.

De logo’s van Shopping Point

In de toekomst zullen er steeds meer logo’s verschijnen op onze webwinkels. Ben je benieuwd naar welke webwinkels we nog meer gaan starten. Houdt onze blogs bij om op de hoogte te zijn welke webwinkels we nog meer zullen gaan starten in de toekomst. Alle logo’s zullen herkenbaar zijn en enigszins op elkaar lijken. Alle webshops hebben iets met elkaar gemeen. Ze stralen klasse uit, stralen specialisme uit, en hebben allemaal het unieke Shopping Point karakter in zich. Shopping Point hecht waarde aan kennis en deskundigheid, waardoor wij onze klanten écht advies kunnen geven, wanneer ze opzoek zijn naar producten op het internet.
  William Altenburg     04-01-2021 18:47
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866