Witte paraplu’s speciaal gemaakt voor een bruiloft of trouwerij, oftewel een bruidsparaplu

Het zou de mooiste dag van je leven moeten worden. Vooral voor veel vrouwen, maar ook voor mannen geldt dat hun bruiloft onvergetelijk moet worden. Alles moet tot in de puntjes zijn geregeld wanneer het aankomt op deze speciale dag. Maar ondanks dat over alles is nagedacht kan de weersverwachting roet in het eten gooien. Wat nou als blijkt dat het gaat regenen op je trouwdag? In dat geval kun je een paraplu kopen. Gelukkig hebben fabrikanten van paraplu’s hierover nagedacht. Zij hebben speciale paraplu’s gemaakt die perfect passen bij een trouwjurk of trouwpak.

Een witte trouwparaplu die past bij een trouwjurk

Impliva heeft als paraplu fabrikant prachtige trouwparaplu’s ontwikkeld die ervoor zorgen dat jouw trouwdag niet in het water hoeft te vallen. Je trouwt met de paraplu’s écht in stijl zoals het hoort. Een trouwparaplu wordt ook wel een bruidsparaplu genoemd. Deze prachtige trouwparaplu past perfect bij menig trouwjurk. Door de speciale vormpjes en karteltjes aan de zijkant heeft de paraplu bijna het uiterlijk van een trouwjurk. Veel vrouwen willen een trouwparaplu kopen voor hun trouwerij. Paraplu-point.nl heeft verschillende trouwparaplu’s opgenomen in het assortiment. Naast de speciaal ontworpen trouwparaplu’s kun je er ook voor kiezen om een witte paraplu te gebruiken zonder al te veel franjes en tierelantijnen. Zo houdt het redelijk neutraal en leidt de paraplu niet te af van waar het écht om gaat, namelijk jij en je partner.

Een tweepersoons paraplu voor een bruiloft of trouwerij is perfect

Als je samen een huwelijksbootje instapt, dan ben je van plan het leven met iemand te delen. Eigenlijk zou je dan ook een paraplu moeten delen tijdens je bruiloft. Het zou misschien raar zijn dat één iemand droog blijft en de ander een nat pak krijgt. Je kan een duoparaplu kopen voor een paar tientjes. Ook duoparaplu’s zijn in het wit verkrijgbaar, en dus past deze tweepersoons paraplu perfect bij menig outfit. Onder deze duoparaplu kun je eenvoudig met z’n tweeën staan, zonder dat iemand nat hoeft te worden.

Een hartparaplu bestempeld het huwelijk voor altijd

Voor ieder wat wils zou je zeggen. Je kunt dus kiezen voor een speciale trouwparaplu, een witte paraplu of een duoparaplu. Maar om de cirkel rond te maken, kun je ook kiezen voor een hartparaplu. Een hartparaplu heeft de vorm van een hart, en past dus ook perfect bij een bruiloft of trouwerij. Je kunt deze paraplu zelf dragen, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te laten dragen door een bruidsmeisje of jongen. Het zal werkelijk een plaatje zijn. Ben je benieuwd, en wil je een hartparaplu kopen? Kijk dan even in ons assortiment!

Meerdere trouwparaplu’s bestellen of bedrukken

Heb je speciale wensen voor jouw speciale dag? Wil je meerdere paraplu’s bestellen voor je bruiloft of trouwerij zodat niet alleen jij droog blijft, maar ook jouw partner en gasten? Je kunt contact opnemen met medewerkers van Paraplu-point.nl. We zitten klaar om voor jouw speciale dag een speciale aanbieding te doen. We kunnen een offerte maken, wanneer jij meerdere paraplu’s wilt bestellen. Ook bedrukken is vaak mogelijk. Je kunt verschillende paraplu’s bedrukken met bijvoorbeeld een mooie foto, of met namen erop bedrukt. Voor een offerte kun je ons bereiken op +31(0)851118866, of mail ons naar info@paraplu-point.nl. Binnen een dag heb je een reactie van één van onze medewerkers.

Ander advies nodig, of heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!
  Eefje de Jong     10-11-2020 11:47
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866