Wat maakt een transparante of doorzichtige paraplu zo populair?

Wat maakt een transparante of doorzichtige paraplu zo populair? De transparante paraplu wordt ook wel doorzichtige paraplu genoemd. In feite komt het beide op hetzelfde neer. Het is een paraplu met een doek waar je simpelweg doorheen kunt kijken. Dit kan vele voordelen bieden, zoals een beter zicht op de weg wanneer je door de stad fietst. Immers, je gezichtsveld is vrij in tegenstelling met een normale paraplu. Oké, het kan dus ongelukken voorkomen. Sinds een tijdje is de doorzichtige paraplu met een opmars bezig. Hoe komt dat precies, en wat zijn álle voordelen van zo’n modieuze paraplu.

1. Een doorzichtige paraplu is veiliger

Inderdaad. We hebben het zojuist al eventjes genoemd. Een doorzichtige paraplu is veiliger. Bij normale paraplu’s komt het voor dat je niet goed voor je kunt kijken, wanneer je door de stad fietst. Het kan ongelukken veroorzaken, doordat jij net niet die auto van links zag aankomen. Dit wil je natuurlijk nooit meemaken. Een transparante paraplu zorgt dus voor extra veiligheid doordat je alles om je heen kunt zien.

2. Een transparante paraplu is een modetrend

Iedereen wil tegenwoordig met de tijd meegaan. Kleren, schoenen en accessoires moeten goed met elkaar matchen. Dat vinden we nou eenmaal erg belangrijk. Zelfs onze paraplu moet goed bij elke outfit passen. Er zijn allerlei kleuren en vormen paraplu’s. Ieder passen ze wel bij een bepaalde outfit. De transparante paraplu past echter bij bijna elke outfit. Het is een tijdloze paraplu en dit zal het altijd blijven.

3. Een transparante paraplu is honderd procent waterafstotend

De transparante paraplu’s die Paraplu-point.nl verkoopt zijn gemaakt van POE. POE oftewel polyester pongee is een veel gebruikte materiaalsoort voor paraplu’s. Het is een beetje elastisch en soepel en bovendien glijden de regendruppeltjes er makkelijk vanaf. Dit wil je natuurlijk het liefst wanneer je een doorzichtige paraplu aanschaft. Ook droogt de paraplu hierdoor snel en kun je hem goed wassen of afnemen met een doekje.

4. Een transparante paraplu is windbestendig

Dit voordeel zal je waarschijnlijk wel aanspreken. Wie dit probleem niet herkent, heeft waarschijnlijk nog nooit in een heftige regenbui gezeten met een goedkope paraplu. Het komt namelijk veel voor dat een paraplu ineens door de wind binnenstebuiten keert en kapot gaat. Het frame is binnen een seconde op meerdere plekken gebroken, en die paraplu kun je dan bij het vuilnis zetten. Veel normale paraplu´s zijn goedkoop en niet windproof of windbestendig. Gelukkig hebben fabrikanten hieraan gedacht. Zo zijn er speciale stormparaplu´s die haast niet kapot zijn te krijgen. Alhoewel de transparante paraplu´s van Paraplu-point.nl geen windsnelheden van boven de 100 kilometer per uur aankunnen, kunnen ze wel tegen een behoorlijk portie wind. Een échte aanrader is de transparante koepelparaplu. Deze doorzichtige paraplu is net als de andere doorzichtige paraplu´s windbestendig, maar kan ook bijna onmogelijk binnenstebuiten klappen. Dat komt allereerst door de sterke materialen, maar ook door deze speciale vorm. De wind krijgt er hierdoor geen vat op.

5. Een doorzichtige paraplu is goedkoop te bestellen

Misschien is dit wel het belangrijkste voordeel voor consumenten. De paraplu moet niet te duur zijn. Gelukkig zijn de transparante paraplu´s van Paraplu-point.nl niet duur, en vaak zelfs goedkoop. Paraplu-point.nl verzend alle producten gratis naar klanten. Dit scheelt behoorlijk wat euro´s voor onze klanten. En wanneer dat nog niet genoeg is, wordt je bestelling op dezelfde dag verzonden wanneer je voor 16.00 uur besteld. Op werkdagen betekent het dat je je paraplu de volgende dag al in huis hebt.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over dit artikel of onze producten? Neem dan contact met ons of laat je reactie hieronder achter. We zitten iedere werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur klaar om jouw vragen te beantwoorden of je te voorzien van advies. Dat is bij ons geen punt (point)!
  Eefje de Jong     17-10-2020 15:32
Advies nodig van een specialist?

Advies nodig van een specialist?

Bel ons via (085) 111 8866